Μήνυμα Προέδρου

Φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας γονέων χαιρετίζω την ιστοσελίδα μας. 

 

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από την αρμόδια επιτροπή για ανανέωση και εμπλουτισμό της ιστοσελίδας μας έχει πάρει σάρκα και οστά. Θεωρούμε την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας παρέχει η τεχνολογία, βασική μας υποχρέωση και στοχεύουμε να καταστήσουμε την ιστοσελίδα μας ένα ανοιχτό παράθυρο επικοινωνίας τόσο με τους σημερινούς γονείς όσο και με παλιούς φίλους της ομοσπονδίας μας.  Η συντήρηση των σχέσεων και των δεσμών  με όλους είναι πάγιος στόχος μας και σε αυτή μας την προσπάθεια ρόλο προπομπού επιτελεί η ιστοσελίδα μας.

 

Ως πρόεδρος των οργανωμένων γονέων της πόλης μας θέλω να διαβεβαιώσω πως η προσπάθεια μας για την πρόοδο θα είναι συνεχής. Οι ομοσπονδία έχει να διαδραματίσει ένα πολυσήμαντο και βαρυσήμαντο ρόλο στη διαδικασία εκπαίδευσης και μόρφωσης των μαθητών μας.  Πάντα σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση της Παγκύπριας συνομοσπονδίας οπού συμμετέχουμε ενεργά προσφέρουμε  υποστηρικτικές και οργανωτικές υπηρεσίες μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Αυτές οι υπηρεσίες έχουν άμεσο και κύριο στόχο τη συνεχή βελτίωση και εξασφάλιση του επιπέδου μόρφωσης των μαθητών μας.

 

Είναι δε ανάγκη συνεχούς και αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων, ομοσπονδίας ,συνδέσμων γονέων – υπουργείου παιδείας και εκπαιδευτικών – παιδιών, προς επίτευξη των κοινών στόχων που δεν είναι άλλοι από το να προσφέρουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και παιδεία.

 

Μέσω της ιστοσελίδας μας δίνουμε το μήνυμα αναγνωρίζοντας τα σύγχρονα δεδομένα που δημιουργούνται στην εποχή της τεχνολογίας και της ανάπτυξης αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το και βελτιώνοντας τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά την επικοινωνία στην οικογένεια γιατί σίγουρα πιστεύουμε ακράδαντα ότι όραμα όλων είναι να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια κοινωνία καλύτερη από αυτή που κληρονομήσαμε εμείς. Μια κοινωνία με καλύτερη ποιότητα ζωής μα περισσότερο ανθρώπινη, γεμάτη αγάπη, καλοσύνη και δημιουργικότητα.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συμβάλλει στην υλοποίηση της ιστοσελίδας  και να ευχηθώ σε όλους κάθε οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Σωτήρης Χριστοφή

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνδέσμων γονέων

Πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

  • Osgdel Facebook page

© 2016 Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων

δημοτικών σχολείων πόλης και επαρχίας Λεμεσού.